bright sunshiny day!

24-6-2009, 11:39 Categorie: algemeen

Kopje espresso, croissantje, krantje… en dan op naar het prachtigste dakterras van heel Utrecht! Uitzicht op de Dom en weidse blikken over deze mooie stad. Deze luxe plek is sinds kort Mijn Kantoor. Na lang wikken en wegen toch weg van de keukentafel, weg van was en warboel. Op naar schoon, strak en chic! Een pand delen met andere ondernemers. Creatievelingen, eenlingen, denkers en doeners. Allemaal met behoefte aan een eigen plek. Met als meerwaarde aanspraak, nieuwe inspiratie en ideeën. Met als extra features heerlijke koffie, fantastische vergaderruimtes, prettige werkplekken en als slagroom op de taart Een Dakterras in hartje stad met loungebanken en een gevulde bar! Ach het leven van een ondernemende tekstschrijver is zo slecht nog niet!  Kom eens kijken… www.igluu.nl