Hallo wereld!

9-6-2009, 21:30 Categorie: algemeen,Featured Post

Mijn eigen website was jaren niet meer dan een visitekaartje. ‘Ik ben ermee bezig!’, riep ik steevast als mensen me vroegen waar de inhoud bleef. Iets hield me tegen om er écht mee aan de slag te gaan. Smoezen genoeg, laat dat maar aan mij over… Daarnaast is het onder de loep nemen van een ander altijd makkelijker dan echt kijken naar jezelf. En, ik geef het toe, ik was ook gewoon bang. Tekstschrijven is mijn vak, dus de woorden op mijn site moesten de perfectie benaderen. En ja, daar heb je tijd voor nodig. En tijd is nou net het enige dat ik niet in overvloed heb. Mijn aandacht moet gaan naar mijn klanten en relaties, dacht ik. En zo hield ik mezelf jaren sudderend op de achtergrond. Maar het knaagde wel. En vorige maand was het ineens genoeg. Verdorie, dacht ik in een overmoedige bui, als ik mezelf en Schrijflust serieus neem, pak ik ook de communicatie professioneel aan. Ik ga nu eens doen wat ik een ander altijd adviseer. Ik zet mezelf neer. Ja, ook in de virtuele wijde wereld. En ja, dus ook zichtbaar voor iedereen.
Nu is het dus eindelijk zover. De geboorte van mijn eigen site! Na vier jaar ‘onvindbaar’ te zijn geweest, kom ik naar buiten. Hallo wereld, kom maar op!