Nieuwe dingen

8-10-2009, 22:20 Categorie: algemeen

Trots. Ja echt! Loop ik in de boekhandel, ligt daar het boek Tien maal Top dat ik de laatste twee maanden geredigeerd heb. Niet geschreven, wel herschreven. Dus toch een beetje van mij… Een uitgave over Topvrouwen. Die zijn in ons land namelijk nog steeds een uitzondering. Het is echt gênant dat Nederland onderaan de wereldlijst bungelt als het gaat om vrouwen aan de top. Daar moeten we met z’n allen iets aan doen. Vandaar dit boek. Tien interviews die motiveren en inspireren.Verhalen van vrouwen die met humor en vastberadenheid hun eigen weg gaan en uitgaan van kansen en kracht. Een onderwerp dat ook raakt aan mijn eigen leven. De eeuwige zoektocht naar een ideale balans. Moeder, vrouw en ondernemer. Leuke vriendin, goede kok en leesmoeder. Een ondernemende freelancer, een creatieve tekstschrijver. Veel bordjes om hoog te houden. Iedere dag is dus weer een uitdaging. Maar dat is het leven, het leren van steeds weer nieuwe dingen. En zo weer groeien en vooruitgaan…